"Wachtend op de Lente" in de Vinexpress

Vandaag valt bij de inwoners van Stadshagen de Vinexpress weer op de mat. En deze maand staat daarin bovenstaande versie van het "Wachtend op de lente" project. Speciaal voor de Vinexpress een versie waarbij de wijk herkenbaar in beeld is. Op de achtergrond zie je namelijk de Twistvlietbrug. Deze foto's zijn gemaakt in het overloopgebied achter de Beeldsnijderstraat, dicht bij de Hasselterdijk.

Maar het project gaat door, totdat de boom volledig in het blad zit, en misschien nog wel langer want in de omgeving van de boom gebeurd momenteel van alles. Zo zit er een zwaan op het nest, ligt achter de rietkraag links in beeld nu een Canadeze gans te broeden en ook zitten er verschillende meerkoeten en waterhoentjes op nesten bij dit water. Binnenkort verwacht ik dus een geboorte golf in dit kleine stukje natuur van de wijk Stadshagen.

Verdere updates op dit project zal ik hier op dit blog plaatsen. Wanneer het project is afgerond is het project als poster of als foto-afdruk te bestellen. Voor meer informatie of het bestellen van een poster kunt u mij mailen.


Populaire posts