Open atelier!




Ze komen er weer aan! De open atelierdagen van Palet zijn dit voorjaar op 14 en 15 april a.s..  en dus staat dit weekend de deur van mijn atelier wijd open.

Wij nodigen u graag van harte uit voor een bezoek aan onze ateliers, de gezellige kunstmarkt en de expositie “Finissage’ door ons hele gebouw. De kunstenaars van Palet maken onder andere schilderijen, grafiek, sieraden, beelden en keramiek. Tijdens de open atelierdagen worden er doorlopend demonstraties gegeven van de diverse technieken. Bent u op zoek naar meer informatie over cursussen die gegeven worden door leden van Palet of bent u zelf creatief en overweegt u lid te worden van Palet, wij vertellen u er graag meer over!

 Tijdens de open atelierdagen is de jubileum verjaardagskalender te koop. Deze kalender is gemaakt door kunstenaars van Palet en dichters van het Zwols Dichterscollectief. De kalender is te koop voor € 7,50. De bovenverdiepingen zijn per trap en lift bereikbaar. Beneden is de bar geopend voor koffie, gebak en/of een drankje.

Het gebouw aan de Bagijneweide 15 in Zwolle is open voor alle activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur op zaterdag en zondag 14 en 15 april. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

Reacties

Populaire posts