Deelname aan Kunstmoment Diepenheim 2015


Van 15 oktober tot en met 25 oktober a.s. ademt Diepenheim kunst. Honderd kunstenaars doen mee op 50 locaties. Overal is kunst te vinden, bij galeries, maar ook in tuinen, woonkamers, schuren en in het oude stationsgebouw. Deze laatste locatie is de plek waar ik dit jaar mag exposeren. In Diepenheim zijn mijn houtsnedes, etsen, vogelhoutjes en potloodtekeningen te zien in combinatie met het bijzonder mooie glaswerk van Josée Bastiaenen. In de ruimte ernaast zijn de monumentale schilderijen van Lieke Kuipers te zien. Een bijzondere combinatie! Van harte welkom in Diepenheim.

Bijzonder tijdens Kunstmoment Diepenheim is ook het kunst-ruil-moment. In een speciale ruiltentoonstelling kan geboden worden op kunstwerken met (gelijkwaardige) tegenprestatie. Bij deze ruiltentoonstelling is ook een werk van mij te vinden, een ets van een oude Wilg. Ik ben heel benieuwd naar de biedingen op dit werk. Dus heb jij een leuk aanbod, vergeet dan niet ook even te gaan kijken bij het kunst-ruil-moment in herberg De Pol.

Op 15 oktober (middag), 21 oktober (middag), 23 oktober (ochtend) en 25 oktober (middag) ben ik zelf op de locatie aanwezig en kan ik indien gewenst een toelichting op mijn werk geven.

houtsnede Jong bos - 2014

Van de website van Kunstmoment Diepenheim:

"Elk jaar transformeert het Stedeke Diepenheim in de herfstvakantie in een grote open tentoonstellingsruimte. Op vijftig bijzondere plekken tonen honderd professionele kunstenaars hun werk. Op plekken waar je het niet verwacht (oude schuren, bijzondere huizen, winkels, maar ook in galeries, bij kastelen en de bijzondere buitengebieden) is kunst van diverse disciplines te zien. Naast het kunstprogramma zijn er diverse lezingen, workshops en presentaties. Veel kunstenaars zijn aanwezig tijdens het evenement en geven een toelichting op hun werk.
Kunstmoment Diepenheim is al ruim tien jaar een begrip en trekt vele duizenden bezoekers. Dit jaar is het thema ‘Kunstmo(ve)ment’ en diverse kunstenaars laten zich hier door inspireren. André Boone toont een groot bewegend object.
Het evenement wordt georganiseerd door de stichting Kunstmoment Diepenheim.
Kunstmoment Diepenheim: inspirerend, gevarieerd en in een bijzondere sfeer.

Welkom in ons Stedeke!"

Kunstmoment Diepenheim
15 t/m 25 oktober 2015
Dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur

www.kunstmomentdiepenheim.nl


Reacties

Populaire posts