nieuwe website voor Jaap Herkert Opticien aan huis

homepage website Jaap Herkert Opticien
Deze week is de nieuwe website van Jaap Herkert Opticien online gegaan. Een website voor een opticien aan huis in Zwolle en de wijde omgeving. Daarnaast heeft Jaap Herkert ook een inslijp atelier waar hij de glazen slijpt en de brillen gereed maakt. Een compleet nieuwe wereld ging er voor mij open. Een atelier vol met tangetjes, slijpmachines en kleine onderdelen, kortom een zeer inspirerende wereld voor iemand die van details houdt zoals ik.

De website heeft ten opzichte van de oude site een complete make-over gekregen, het logo is gerestyled en ik heb nieuwe foto's gemaakt voor de site. De website heeft een moderne en strakke uitstraling gekregen die ook geschikt is om op mobiele apparaten, ipads en tablets te bekijken.

De wens van de opdrachtgever was om een rustige en overzichtelijke site te krijgen. Onmiddellijk werd ook duidelijk dat blauw zijn voorkeurskleur was, dus vandaar deze frisse blauwe site. In de zomer zal de winterse openingsfoto vervangen worden door een zomerse variant.

De website is te vinden op www.jaapherkertopticien.nl.


Populaire posts