Website voor de Open Kring Stadshagen

homepage open kring

De Open Kring had als wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Zwolle een website die sterk verouderd was. Het plaatsen van nieuwe berichten was omslachtig en afhankelijk van 1 persoon. Dat vroeg om een nieuwe website aangepast aan de eisen en mogelijkheden van vandaag. Belangrijk was ook dat er verschillende mensen binnen de kerk zelf het onderhoud kunnen doen. Om aan deze wens te kunnen voldoen moest ik ook zelf weer flink in de studieboeken. 

De oude website werd weinig geraadpleegd omdat deze niet altijd actuele informatie weergaf. Doel van de nieuwe website is om een platform te worden waar alle informatie terug te vinden is, van de inhoud van het maandblad, wie is wie, wie gaat er voor a.s. zondag, een agenda tot en met informatie over huwelijk, dopen en afscheid.

Afgelopen week is de website online gegaan en de eerste reacties zijn positief. Het is een eenvoudige en overzichtelijke website geworden. Vanwege de brede doelgroep van de site is deze bewust rustig gehouden en zorgen met name de foto's voor de nodige kleuraccenten. De website kan in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden en wordt door verschillende personen binnen de organisatie te onderhouden. De Open Kring is met hun nieuwe website klaar voor de toekomst!

zaalverhuur website Open Kring
 

Populaire posts