Werken in het Grafisch Atelier in Kampen


De laatste anderhalf jaar werk ik met grote regelmaat in het Grafisch Atelier in Kampen. In dit atelier heb ik inmiddels al een aantal houtsnedes en etsen gemaakt. Het is een werkplaats in het centrum van Kampen in het voormalige stadskantoor van Kanis en Gunnik. Een fijne plek om te werken en waar alle materialen en persen die je nodig hebt voorhanden zijn. Je kunt er ondere terecht voor zeefdrukken, linosnede, etsen, houtsnede en lithografie.

Het atelier geeft ook een nieuwsbrief uit, en afgelopen maand verscheen de allerlaatste nieuwsbrief op papier. Deze editie is volledig handgemaakt met de zeefdruktechniek, 2 kleuren per pagina. Volgende nieuwsbrieven zullen per e-mail verstuurd worden om kosten te besparen. Een uniek laatste exemplaar dus, zelfs de envelop is bedrukt!

In deze nieuwsbrief kreeg ik de eer om mijzelf voor te stellen aan de vrienden en donateurs van het Grafisch Atelier.


Het atelier is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur.  Binnenkort beginnen er nieuwe cursussen grafiek voor wie het leuk vindt om zelf met deze technieken aan de slag te gaan. Daarnaast is er ook een kleine winkel ingericht waar je producten van de mensen van de werkgroep kunt kopen. Kleine prints, ansichtkaarten, prentenboekjes en een bijzonder grafiekmap. Meer informatie over het atelier op www.grafisch-atelier.nl.Reacties

Populaire posts